Bunker Oil AS leverer drivstoff og Mobil smøremidler til kystflåten og alle typer marine fartøyer (supplyflåten, fiskeflåten, plattformer, seismikk, skipsverft, frakteflåten, passasjerbåter/ferger), samt er det oljeselskapet som har flest tankanlegg/ leveringspunkter av marine drivstoff langs kysten. Informasjon om våre hovedanlegg i Ålesund, Tromsø, Hammerfest, Båtsfjord og Bergen, samt alle våre tankanlegg/leveringspunkter.

Vi disponerer bunkringsbåter i flere havner. I tillegg eier selskapet oljetankskipet ‘MT Kystbunker’ og ‘MT Kystbunker II’, som går i rute langs kysten fra Bergen i sør til Båtsfjord i nord med bunkers- og smøreoljeleveringer. Dette fører til stor lokal tilstedeværelse langs kysten.

Vi er hovedleverandør av Mobil smøremidler i Norge. Vi gir den beste dekning langs kysten, og er ALLTID TILGJENGELIG!

Kvalitet er livsviktig, og det forplikter! Med vår kompetanse og størrelse er vi store nok til å være slagkraftige, med vår lokale tilstedeværelse langs kystlinjen er vi små nok til å være smidige. Vi formidler også leveranser av bunkers og smøreoljer i utenlandske havner.

Størst langs norskekysten - vi leverer der du er!


Førsteklasses smøremidler

I mer enn 100 år har Mobil opprettholdt et uovertruffent rykte for å være leverandør av markedsledende smøremidler med dyptgående industriekspertise, programmer og verktøy for å føre kundenes utstyr opp til nye produktivitetsnivåer. Vi kan hjelpe deg med å få økt produktiviteten!

 

Vi leverer varene når du trenger de…

Som hovedleverandør av Mobil produkter, så bestreber vi oss på å lagerføre smøremidler og fett til alle tider og til alle typer formål. Vi er derfor dyktige på levering til avtalt tid!

 

Service

Hos Bunker Oil får du det du trenger av smøremiddel når du trenger det. I tillegg tilbyr vi et utvalg av smøremiddelrelaterte tjenester, inkludert oljetilstandskontroll, undersøkelser og opplæring. Dette betyr at du kan konsentrere deg om det du kan best, mens vi tar vare på dine smøringsbehov.

 

Salg og kundestøtte

Våre dyktige ansatte har masse erfaringer og produktkjennskap på det vi kan best; bunkers og smøremidler. Vårt salgsteam yter alltid den beste service og kundestøtte, samt er til alle tider på hugget for å løse oljetekniske problemer. På denne måten kan du som kunde være trygg på at det vi anbefaler er en optimal løsning for ditt utstyr.