Motoroljer

Mobilgard 1 SHC

Helsyntetisk Diesel motor olje
Mobilgard 1 SHC av ExxonMobil er en overlegen syntetisk diesel motorolje, spesielt utviklet for å imøtekomme behovene til høy effekt. Den er spesielt effektivt i ekstreme temperaturer. En SAE 40 grade olje som på svært varme motordeler gir en tykkere smørefilm enn de fleste SAE 50 motoroljer . Ved lave temperaturer flyter den som en SAE 20W og dermed gir en enestående oppstarts egenskaper, og pålitelighet og beskyttelse mot slitasje ved ekstremt lave temperaturer så lavt som -54 ºC.
Les mer

Mobilgard™ 560 VS

Nyutviklet sylinderolje for krysshodemotorer utviklet for bruk i to takts motorer som opererer på lav og normal svovelholdig tungolje med svovelinnhold mellom 0,5 % og 4% og møter kravene til MAN, Wärtsilä og Mitsubishis for motorer som operer på lav og høy svovel drivstoff.
Les mer

Mobilgard™ 300

Systemolje for krysshodemotorer
Mobilgard 300 er en førsteklasses systemolje,utviklet for krysshode dieselmotorer. Høy kvalitets parafiniske baseoljer sammen med en balansert additiv pakke gir utmerket beskyttelse mot vanskelige driftsforhold. Dette produktet har tilstrekkelig alkalitet å nøytralisere eventuelle sterke syrer som kan finne veien inn i veivhuset fra forbrennings rommet.
Les mer

Mobilgard™ 12 Series

Dieselmotorolje for marine trunk motorer.
Monograd smøreolje for dieselmotorer med og uten turbo som opererer på destillat. Tilgjengelige i både SAE 30 og 40. Meget gode vannutskilleregenskaper, og svært god motstandsevne mot oksidasjon og viskositesreduksjon.
Les mer

Mobilgard™ 450 NC

Mobilgard 450 NC (Klorfri) er motorolje fra ExxonMobil som er sinkfri og uten klor. Mobilgard 450 NC er formulert med høy kvalitet på baseoljen som gir lavt forbruk, høy temperatur oksidasjonsbestandighet og termisk stabilitet. Den høye alkaliteten gir den en utmerket beskyttelse mot korrosjon ved bruk av drivstoff som inneholder opptil 1,5 prosent svovel selv om metaller som stål, kobber, sølv og bronse er til stede. Mobilgard 450 NC viser overlegen kvalitet når det gjelder redusert slitasje på stempelringer og sylinderforinger. Meget gode vannutskillingsegenskaper.
Les mer

Mobilgard ADL Series

Dieselmotorolje for marine trunk motorer.
Mobilgard ADL-serien av ExxonMobil er en høy ytelse motorolje for høy BMEP, middels og høy hastighet dieselmotorer som opererer på destillat og MDO. Denne avanserte dieselmotoroljen er tilgjengelige i både SAE 30 og 40. Egenskapen til denne oljene gir ikke bare økt motstand mot sylinder lakkering , men også når det gjelder fjerning av slam og mot avleiringer i motoren. Mobilgard ADL serien har overlegen egenskaper for å minimere stempelring og forings slitasje. Mobilgard ADL-serien er også egnet for enkelte marine gear.
Les mer

Mobil Delvac 1600 Monogradsoljer

Dieselmotorolje for marine trunk motorer.
Delvac 1600-serien er en avansert høy ytelses motorolje for tungt belastede dieselmotorer med turbo som opererer på destillat. Denne avanserte dieselmotoroljen er tilgjengelige i både SAE 30 og 40. Egenskapen til denne oljene gir ikke bare økt motstand mot sylinder lakkering , men også når det gjelder fjerning av slam og mot avleiringer i motoren. Delvac serien har overlegen egenskaper for å minimere stempelring og forings slitasje og møter kravene til de fleste europeiske, japanske og amerikanske produsentene av moderne turboladede høy ytelses dieselmotorer i marine applikasjoner.
Les mer

Mobil Delvac 1240

Mobil Delvac 1240 er en monogradsolje med høy ytelse beregnet for dieselmotorer. Oljen brukes til en lang rekke formål der SAE 40 monogradsolje anbefales, inklusive 2-takts-
motorer (f.eks. Detroit Diesel-serien 53, 71 og 92-serien 2-taktsmotorer).
Les mer

Mobil Delvac 1 5W-40

Mobil Delvac 1 5W-40 er en helsyntetisk olje med suveren ytelse for høyt belastede dieselmotorer. Mobil Delvac 1 5W-40 anbefales til en rekke krevende bruksområder og driftsmiljøer innen veitransport, gruvedrift, anleggsvirksomhet og landbruksindustri. Mobil Delvac 1 oppfyller også API SL-spesifikasjonen for bensinmotorer som brukes i blandede kjøretøyparker. API CI-4 PLUS/CI-4/CH-4/SL/SJ
Les mer

Mobil Delvac 1 SHC 5W-40

Mobil Delvac 1 5W-40 er en helsyntetisk olje med suveren ytelse for høyt belastede dieselmotorer med forlengede skiftintervall. Mobil Delvac 1 SHC 5W-40 anbefales til en rekke krevende bruksområder og driftsmiljøer innen veitransport, gruvedrift, anleggsvirksomhet og landbruksindustri. API CE/CF
Les mer

Mobil Delvac MX 15W-40

Delvac 15w-40 er en høy ytelses, multi-grade motorolje spesielt formulert for krevende high-speed dieselmotorer i marine applikasjoner. Avansert kjemi gir enestående ytelse i moderne, krevende lavutslipps dieselmotorer og eldre dieselmotorer som opererer på lav eller høy svovelholdig drivstoff. Mobil Delvac MX 15W-40 er godkjent eller anbefalt av alle de store marine høyhastighets dieselmotorer byggere. Mobil Delvac MX 15W-40 er utformet for å gi fremragende ytelse i de mest krevende marine anvendelser av moderne høyhastighets dieselmotorer, for eksempel Caterpillar 3500-serien, Cummins, Volvo, Daihatsu, Yanmar, og andre.
Les mer

Mobil Delvac MX ESP 15W-40

En dieselmotorolje med ekstra høy ytelse, som bidrar til lengre motorlevetid i krevende landeveis og terrengapplikasjoner. Utmerket ytelse i moderne, høyeffektive lavutslippsmotorer.
Les mer

Mobil Delvac 1330, 1340

Mobil Delvac 1330 er en monogradsolje med høy ytelse beregnet for dieselmotorer. Oljen er formulert med teknisk avanserte baseoljer og et balansert system med tilsetningsstoffer. Den er spesielt utviklet for å gi god ytelse i turboladede motorer med intercooler som opererer under krevende forhold både innen transport- og anleggsbransjen
Les mer