Gassmotoroljer

Mobil Pegasus™ 1

Helsyntetisk gassmotorolje
Mobil Pegasus™ 1 er en syntetisk gassmotorolje med høy ytelse som er laget for å møte de høyeste ytelseskravene fra de mest krevende støkiometriske- og magerblandingsmotorer, både med og uten turbo.Den unike formuleringen til Mobil Pegasus 1 minimerer askeavsetninger, avsetninger på stempelkronen og ved stempelringene, på ventiler og ventilseter. Den har utmerket oksidasjonsmotstand og den naturlig høye viskositetsindeksen til syntetisk baseolje sikrer beskyttende smørefilm ved temperaturer som er godt over det som er mulig med mineraloljebaserte produkter. Fordi Mobil Pegasus 1 er lite flyktig bidrar den til å redusere oljeforbruket og forbedre ventilsmøringen betydelig.
Les mer

Mobil Pegasus 610

Gassmotorolje
Mobil Pegasus 610 er en olje med høy ytelse for naturgassmotorer. Den er først og fremst beregnet på smøring av moderne firetaktsmotorer som går med gjennomsnittlig eller høy hastighet og hvor drivstoffet inneholder korroderende stoffer som hydrogensulfid og halogener (klor- og fluorforbindelser osv.). Disse motorene går vanligvis på en mager drivstoffblanding hvor stort manifoldtrykk hindrer tilførselen av smøremiddel til ventilstyringene. Dette minsker oljeforbruket og kan føre til rask svekkelse av ventilstyringene og ventilene.
Les mer

Mobil Pegasus 705

Gassmotorolje
Mobil Pegasus 705 er en SAE 40 gassmotorolje av høy kvalitet, som er velegnet for smøring av en rekke naturgassdrevne motorer. Den anbefales for nyere støkiometriske og lean-burn firetaktsmotorer med høy hastighet, som er følsomme for ventilflate- og ventilseteslitasje. Oljen anbefales også for smøring av gasskompressorer, og for et bredt spekter av motorer som krever oljer med lavt askeinnhold. Mobil Pegasus 705 gassmotorolje gir renere motorer, mindre slitasje og bedre motorytelse.
Les mer

Mobil Pegasus 710

Gassmotorolje
Mobil Pegasus 710 er en gassmotorolje av høy kvalitet primært beregnet for smøring av moderne firetaktsmotorer med høy hastighet og lavt oljeforbruk. Dette er som regel lean-burn-motorer, der høye manifoldtrykk hindrer at det kommer tilstrekkelig med smøremiddel inn til ventilstyringene. Oljen anbefales også for smøring av gasskompressorer. Den er sammensatt av mineralbaseoljer av høy kvalitet og et avansert tilsetningssystem med moderat askeinnhold, som gir utmerket beskyttelse av motor- og kompressorkomponentene. Oljen har utmerket kjemisk stabilitet og oksidasjons- og nitreringsbestandighet.
Les mer

Mobil Pegasus 1005

Premium gassmotorolje
Mobil Pegasus 1005 er neste generasjon av Mobil Pegasus gassmotorolje med høy ytelse. Den er utviklet for å levere det høyeste nivå av beskyttelse til dagens drivstoffeffektive, lav-utslipps firetakts gassmotorer, mens den opprettholder overlegen yteevne i eldre motormodeller. Mobil Pegasus 1005 er det siste tilskuddet på Mobil Pegasus stamtavle over testede gassmotoroljer for naturgass med en balansert, varig formulering.
Les mer