Luftkompressoroljer

Mobil Rarus SHC 1020-serien

Helsyntetisk luftkompressorolje
Mobil Rarus SHC 1020-serien er oljer med utmerket ytelse. De er primært beregnet til smøring av rotasjonskompressorer som arbeider under krevende driftsforhold. De er særlig godt egnet til krevende drift der mineraloljebaserte produkter ikke holder mål, som ved forhold med høye sluttkompresjonstemperaturer og når det ønskes lange oljeskiftintervaller. De er laget med voksfrie, syntetiske hydrokarboner spesielt utvalgt til formålet og et høyteknologisk tilsetningssystem.
Les mer

Mobil Rarus™ 800-serien

Helsyntetisk luftkompressorolje
Mobil Rarus 800-serien er luftkompressoroljer på esterbasis med svært høy ytelse som primært er beregnet til smøring av stempelkompressorer som arbeider under krevende forhold. De er laget for å møte strenge krav fra ledende kompressorprodusenter. De er formulert med syntetiske baseoljer, spesielt utvalg til formålet, og et høyteknologisk tilsetningssystem. Dette sikrer eksepsjonell pålitelighet og beskyttelse for kompressorer som arbeider under forhold hvor mineraloljebaserte produkter ikke innfrir forventningene. Mobil Rarus 800-serien har egenskaper som er mineraloljer langt overlegne når det gjelder slitasjebeskyttelse, oksidasjonsmotstand og motstand mot termisk nedbryting.
Les mer

Mobil Rarus™ 400-serien

Mineralsk luftkompressorolje
Mobil Rarus 400-serien er askefrie luftkompressoroljer med høy ytelse, laget for å møte de strenge kravene fra ledende kompressorprodusenter. De er formulert med mineralske baseoljer av høy kvalitet og et tilsetningssystem med høy ytelse. Dette betyr eksepsjonell ytelse og pålitelighet for utstyr som arbeider under både lette og krevende forhold. .
Les mer