Gir- og sirkulasjonsoljer

Mobil SHC™ 600-serien

Den oppgraderte Mobil SHC™ 600-serien er gir- og lageroljer med spesielt høy ytelse, utviklet for å gi enestående ytelse når det gjelder beskyttelse av utstyret, problemfri drift og levetid for oljen. De er fremstilt av den siste proprietære og patentanmeldte Mobil SHC-teknologien for å gi enestående og balansert ytelse ved krevende bruksområder ved høye og lave temperaturer.
Les mer

Mobiltrans HD Series

Mobiltrans HD 30W er et smøremiddel med ekstra høy ytelse for kraftige transmisjoner og drivverk, som er spesielt utviklet for å møte eller overgå kravene i den strenge Caterpillar TO-4-spesifikasjonen. Produktet er unikt formulert for å gi optimal ytelse i powershift-transmisjoner, girkasser og sluttdrev. I hydrauliske systemer gir oljen maksimal beskyttelse selv i høytrykkssystemer. Oppfyller Allison C-4
Les mer

Mobil Glygoyle-serien

Mobil Glygoyle-serien er høyeffektive gir-, lager- og kompressoroljer konstruert for å gi enestående fordeler i forhold til effektivitet, lang levetid på oljen og beskyttelse av utstyret. Disse helsyntetiske polyalkyleneglykol (PAG) oljene er utviklet for driftsforhold som overgår det som mineraloljer eller andre syntetiske oljer kan klare.
Les mer

Mobil DTE navn-serien

Oljene i Mobil DTE Oil navn-serien er sirkulasjonssmøremidler av høy kvalitet for damp- og vannturbiner, og andre systemer som krever smøremidler med lang levetid. Mobil DTE Oil navn-seriens oljer er sammensatt av høyraffinerte baseoljer og et tilsetningssystem som gir ekstremt god kjemisk og termisk stabilitet, rask og komplett vannseparasjon og utmerket motstand mot emulgering.
Les mer

Mobil Vacuoline 500-serien

Mobils produktfamilie Vacuoline 500-serien utgjør allsidige smøremidler for en rekke industrielt utstyr. Mobil Vacuoline 500-serien er sirkulasjonsoljer med høy ytelse for høy belastning og er utviklet etter kravene til No-twist-valseverk, men deres allround ytelse gjør dem egnet til smøring av gir og lagre i mange sirkulasjonssystemer. Mobil Vacuoline 500-serien er fremstilt for å møte de kritiske behovene til høyhastighets-No-twist-valseverk til Morgan Construction Company, så vel som sirkulasjonsoljekravene til Danieli valseverk.
Les mer

Teresstic™ T 32-100

Teresstic™ T 32-100 er en serie høykvalitetsoljer beregnet på turbiner og sirkulasjonssystemer i en lang rekke industrielle anvendelser. Denne produktserien brukes i dampturbiner, i stasjonære gassturbiner med liten belastning og i sirkulasjonssystemer.
Les mer