Hydraulikkoljer

Univis HVI

Univis HVI er en serie antislitasjehydraulikkoljer av høy kvalitet som kjennetegnes ved sin uvanlig høye viskositetsindeks. De er laget for å holde viskositeten under kontroll over et vidt temperaturområde. Pga. sin stabile viskositet anbefales Univis HVI til hydraulikksystemer som er utsatt for store temperaturvariasjoner.
Les mer

Univis N

Univis N er en serie førsteklasses hydraulikkoljer med antislitasjetilsetninger og høy ytelse, designet til å tilfredsstille kravene til et bredt spekter av hydraulisk utstyr. Produktenes høye viskositetsindekser bidrar til deres suverene egenskaper ved både lave og høye temperaturer, og utgjør et enestående valg for utstyr som er underlagt et bredt spekter av oppstarts- og driftstemperaturer.
Les mer

Mobil DTE 10 Excel-serien

Mobil DTE 10 Excel-serien består av hydraulikkoljer med høy ytelse som beskytter mot slitasje. Disse oljene er spesialutviklet for bruk i moderne hydraulikksystemer med høye trykk, både i industrien og til mobile systemer.
Les mer

Mobil DTE 20-serien

Oljene i Mobil DTE 20-serien består av slitasjehemmende hydraulikkoljer med overlegen ytelse som er utviklet for å tilfredsstille en mengde krav til hydraulikkutstyr. De gir lang levetid for olje og filter samt optimal utstyrsbeskyttelse, noe som reduserer kostnadene ved både vedlikehold og produktavhending.
Les mer

Mobil SHC 500-serien

Oljene i Mobil SHC 500-serien er hydraulikkoljer med overlegen ytelse som består av syntetiske voksfrie, hydrokarbonbaseoljer kombinert med et nøye utviklet, superstabilisert tilsetningssystem. De er av eksepsjonelt høy kvalitet, har høy skjærstabilitet og kan brukes over et bredt temperaturområde.
Les mer

Mobil Velocite Oil - nummerserien

Oljene i Mobil Velocite Oil-nummerserien er høykvalitetsprodukter som primært er beregnet på smøring av høyhastighetsspindler i verktøymaskiner. De brukes også i enkelte kritiske hydraulikk-, sirkulasjons- og luftsmøringssystemer hvor riktig viskositetsgrad velges.
Les mer

Mobil Aero HF

Hydraulikkolje på mineraloljebasis utviklet for flyhydraulikk pga dens gode lavtemperaturegenskaper. Oljen har en meget høy renhetsgrad og betegnes som “super clean”. Olje er kjemisk stabil og den svært høye viskositetsindeksen gjør at oljen forandrer viskositeten lite ved vekslende temperaturer.
Les mer

Mobil EAL™ Hydraulic Oil 32 og 46

Mobil EAL™ Hydraulic Oil 32 og 46 er hydraulikkoljer med høy ytelse og av premium kvalitet, utviklet for å oppfylle kravene til miljøtilpassete hydraulikkvæsker. Produktene er basert på syntetiske estere, med rask, biologisk nedbrytbarhet.
Les mer

Mobil Hydraulic 10W

Mobil Hydraulic 10W er en hydraulisk olje med høy ytelse som er fremstilt av avanserte baseoljer og et system med balanserte tilsetningsstoffer som er utformet for å tilfredsstille et bredt utvalg krav fra tungt hydraulisk utstyr. Dette produktet er spesielt utviklet med en effektiv balanse mellom askefrie dispergeringsmidler og metalliske rensemidler kombinert med inhibitorer for å kontrollere oksidering, slitasje, korrosjon og rust. Mobil Hydraulic 10W kan brukes i et bredt utvalg av hydrauliske bruksområder på og utenfor motorveiene.
Les mer