Automatgiroljer

Mobil ATF 220

Mobil ATF 220 anbefales til enkelte automatiske og manuelle transmisjoner i personbiler og lette vare/lastebiler som krever Dexron IID ytelse, samt til tilhørende servostyringer
Les mer

Mobil ATF 320

Mobil ATF 320 anbefales for de fleste automatgir i passasjerbiler og kommersielle kjøretøyer. Den passer også for servostyringssystemer, hydraulisk utstyr og enkelte manuelle gir som krever automatgirolje.
Les mer

Mobil ATF 134

Mobil ATF 134 er en automatgirolje som er formulert med utvalgte HVI baseoljer og anbefalt for bruk i Mercedes automatiske girkasser.
Les mer

Mobil ATF™ 3309

Spesielt utviklet for enkelte Aisin-Warner-transmisjoner som brukes i kjøretøyer som Toyota, Lexus, Audi, Ford, Volvo, Volkswagen, Saab, Porsche og Mitsubishi. Tilfredsstiller eller overgår.
Les mer

Mobil ATF SHC™

Mobil ATF SHC™ er en syntetisk automatgirolje med overlegen ytelse, som er laget for å møte de høye kravene til automatgir som arbeider under krevende driftsforhold med høy belastning og temperaturer. Den innebygde høye viskositetsindeksen og stabiliteten til Mobil ATF SHC bidrar til å beskytte mot termisk nedbryting ved høye temperaturer, samtidig som den gir utmerket ytelse ved temperaturer ned til under -40 °C.
Les mer

MOBIL ATF LT 71141

Syntetisk transmisjonsolje.