Næringsmiddelgodkjente oljer og fett

Mobil SHC Cibus™ serien

Mobil SHC Cibus™ serien består av hydraulikk-, kompressor-, gir- og lageroljer med overlegen yteevne, utviklet for å gi lang levetid, fremragende beskyttelse og problemfri drift av maskiner som brukes i næringsmiddel-, drikkevare- og emballasjeindustrien.
Les mer

Mobil DTE™ FM-serien

Mobil DTE™ FM-serien er smøreoljer med høy ytelse beregnet til en lang rekke forskjellige typer utstyr i næringsmiddelindustrien. Disse oljene er godkjent som NSF H1-type oljer og fyller kravene til 21 CFR 178.3570 fra Food and Drug Administration (USA) for smøremidler med tilfeldig kontakt med næringsmidler. Oljene er uten lukt og smak. De er førsteklasses smøremidler laget med ikke-giftige NSF/FDA-type-baseoljer og -tilsetninger.
Les mer

Mobilgrease™ FM 101 og FM 222

Mobilgrease™ FM 101 og FM 222 er flerfunksjonsprodukter med høy ytelse som er spesielt konstruert for smøring av maskiner i matvareproduksjon. Mobilgrease FM 101 og FM 222 er formulert med komponenter som tilfredsstiller kravene i CFR 178.3570, kapittel 21, og er NSF-registrert som H1-klassifiserte smøremidler.
Les mer

Marcol 82

Marcol 82 er en høyraffinert, fargeløs og smaksløs teknisk hviteolje. Oljen er meget godt egnet til bruk i næringsmiddelindustrien.
Les mer