• Om selskapet

Miljøprofil

Bunker Oil AS er en sertifisert for miljøledelse gjennom ISO 14001 og er  Miljøfyrtårn bedrift. Vi kjenner vårt ansvar og tar bevisste valg om å bruke de mest miljøvennlige produkter innen vår bransje. Våre målsetninger går på kontinuerlig forbedring innen kildesortering, miljøsparetiltak og returordninger for emballasje.

Bunker Oil AS er medlem av Grønt Punkt Norge, og sørger dermed for at emballasjen vi bruker blir samlet inn og gjenvunnet til nye produkter.

Bunker Oil er miljøbevisste, og er en av Norges beste på avansert BIO drivstoff - og det er vi stolte av!🌿

Miljøfyrtårn bedrift

Miljøfyrtårn® er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Å være Miljøfyrtårn® innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Virksomhetene oppfyller krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.

Miljøfyrtårn® har tilpassede krav for ulike bransjer og sertifikatet tildeles etter en uavhengig vurdering. Det leveres årlige miljørapporter og hvert tredje år blir virksomheten re-sertifisert.

Miljøledelse ISO 14001

Vårt fokus er kontinuerlig forbedring og derfor har vi nå sertifisert oss  ISO 14001,den internasjonalt anerkjente standarden for miljøledelse. Vi forplikter oss til å aktivt reduserer bedriftens, produktenes og tjenestenes miljøbelastninger til et minimum. Vi revideres årlig av en uavhengig tredjepart. 

 

Biodrivstoff!

HVO 100 er 100% fornybar syntetisk biodisel. Produktet er fremstilt av restavfall fra plast, greiner fra trær, vegatabilsk olje, og animalsk fett fra slakteavfall. Vår HVO er helt fri for palmeolje og er et miljøvennlig alternativ til tradisjonell diesel.

Spylervæske på pumpe

Å fylle spylervæske rett fra tank, er like lett som å tanke drivstoff. Høykvalitets spylervæske hos våre stasjoner fjerner effektivt trafikkfilm fra frontruten, og sparer miljøet for mye plast.

Visste du at: 

Årlig sparer våre kunder miljøet for til sammen ca.  for 14.075 stk. 4-liters plastkanner !!

Spylervæske direkte fra tank er et miljøtiltak, som bidrar til å redusere bruk av plastemballasje.

Nørvevika~Breivika~Skarbøvika~Kristiansund~Isrenna

 

 

 

Spylervæske på pumpe, sparer miljøet for plastemballasje!