• Om selskapet

Miljøprofil

Miljøprofil

Bunker Oil AS er en sertifisert Miljøfyrtårn bedrift. Vi kjenner vårt ansvar og tar bevisste valg om å bruke de mest miljøvennlige produkter innen vår bransje. Våre målsetninger går på kontinuerlig forbedring innen kildesortering, miljøsparetiltak og returordninger for emballasje.

Bunker Oil AS er medlem av Grønt Punkt Norge, og sørger dermed for at emballasjen vi bruker blir samlet inn og gjenvunnet til nye produkter.

Bunker Oil er miljøbevisste, og er Norges beste på avansert BIO drivstoff. I følge Miljødirektoratet er Bunker Oil enestående i klassen - og det er vi stolte av!🌿

Biodrivstoff!

HVO 100 er 100% fornybar syntetisk biodisel. Produktet er fremstilt av restavfall fra plast, greiner fra trær, vegatabilsk olje, og animalsk fett fra slakteavfall. Vår HVO er helt fri for palmeolje og er et miljøvennlig alternativ til tradisjonell diesel.

 

Miljøfyrtårn bedrift

Miljøfyrtårn® er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Å være Miljøfyrtårn® innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Virksomhetene oppfyller krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.

Miljøfyrtårn® har tilpassede krav for ulike bransjer og sertifikatet tildeles etter en uavhengig vurdering. Det leveres årlige miljørapporter og hvert tredje år blir virksomheten re-sertifisert.

 

Spylervæske på pumpe, sparer miljøet for plastemballasje!

Å fylle spylervæske rett fra tank, er like lett som å tanke drivstoff. Høykvalitets spylervæske hos våre stasjoner fjerner effektivt trafikkfilm fra frontruten, og sparer miljøet for mye plast.

Visste du at: 

I 2019 har våre kunder til sammen spart miljøet for 14.075 stk. 4-liters plastkanner !!

Spylervæske direkte fra tank er et miljøtiltak, som bidrar til å redusere bruk av plastemballasje.

Nørvevika~Breivika~Skarbøvika~Isrenna

 

 

Bunker Oil er miljøbevisste, og er Norges beste på avansert BIO drivstoff.

I følge Miljødirektoratet er Bunker Oil enestående i klassen - og det er vi stolte av!🌿