• Bensinstasjoner

Bensinstasjoner

Våre stasjoner er i hovedvekt plassert i Midt-Norge og Nord-Norge. Bunker Oil er etablert på Sunnmøre og i Romsdal, samt nedover Gudbrandsdalen og i Midt-Hordaland, i Sogn og Fjordane og Sør-Trøndelag, og i Nordland, Troms og Finnmark. Vi har blant annet Norges nordligste bensinstasjon - Mehamn!

Bunker Oil tilbyr 75 store og små automatiserte bensinstasjoner med lave og konkurransedyktige priser på drivstoff. På våre stasjoner kan du tanke de fleste kvaliteter til de beste prisene - hele døgnet!

 

Stadig flere Bunker Oil stasjoner tilbyr spylervæske rett fra tank. Det er enkelt, billig og miljøvennlig å fylle spylervæske direkte fra pumpe til din beholder - prøv vår førsteklasses spylervæske neste gang!

 

På våre stasjoner kan man bruke alle typer betalingskort (Bankaxept, Visa, Mastercard), og med disse kortene betaler man pumpeprisen som er oppgitt ved fylling. Vi bestreber oss på at pumpeprisen hos Bunker Oil alltid skal være lav og konkurransedyktig! For enda bedre priser er det verdt å skaffe seg Bunker Oil tankingskort, som alltid gir den beste rabatten på gjennomsnittet av månedens listepriser.