Om selskapet

 
Registrert oljeselskap i Norge med hovedkontor på Hessa, Ålesund

Bunker Oil AS leverer drivstoff og Mobil smøremidler til kystflåten og alle typer marine fartøyer (supplyflåten, fiskeflåten, plattformer, seismikk, skipsverft, oppdrett, frakteflåten og passasjerbåter/ferger), samt er det oljeselskapet som har flest tankanlegg/ leveringspunkter av marine drivstoff langs kysten. Informasjon om våre hovedanlegg i Ålesund, Tromsø, Hammerfest, Båtsfjord og Bergen, samt alle våre tankanlegg/leveringspunkter.

Vi disponerer bunkringsbåter i flere havner. I tillegg eier selskapet oljetankskipet ‘MT Kystbunker’og ‘MT Kystbunker II’, som går i rute langs kysten fra Bergen i sør til Båtsfjord i nord med bunkers- og smøreoljeleveringer. Dette fører til stor lokal tilstedeværelse langs kysten.

Vi er hovedleverandør av Mobil smøremidler i Norge. Vi gir den beste dekning langs kysten, og er ALLTID TILGJENGELIG!

Kvalitet er livsviktig, og det forplikter!
Med vår kompetanse og størrelse er vi store nok til å være slagkraftige, med vår lokale tilstedeværelse langs kystlinjen er vi små nok til å være smidige. Vi formidler også leveranser av bunkers og smøreoljer i utenlandske havner.

Størst langs norskekysten - vi leverer der du er!


65 bensinstasjoner - og vi øker stadig!

Vi har blant annet Norges nordligste bensinstasjon - Mehamn! Våre stasjoner er i hovedvekt plassert i Midt-Norge og Nord-Norge. Bunker Oil er etablert på Sunnmøre og i Romsdal, samt nedover Gudbrandsdalen og i Midt-Hordaland, i Sogn og Fjordane og Sør-Trøndelag, og i Nordland, Troms og Finnmark (se bakside)

Vi har en kjede med 65 store og små automatiserte bensinstasjoner. Vi har flere nye og moderne selvbetjente stasjoner under bygging, og noen på planleggingsstadiet.

Innen utgangen av 2017 vil Bunker Oil kunne tilby 65 stasjoner med lave og konkurransedyktige priser på drivstoff. Hos våre stasjoner kan du tanke de fleste kvaliteter til de beste prisene - hele døgnet!

Oversikt over alle Bunker Oil stasjoner

Stadig flere Bunker Oil stasjoner tilbyr spylervæske rett fra tank.
Det er enkelt, billig og miljøvennlig å fylle spylervæske direkte fra pumpe til din beholder - prøv vår førsteklasses spylervæske neste gang!

På våre stasjoner kan man bruke alle typer betalingskort (Bankaxept, Visa, Mastercard), og med disse kortene betaler man pumpeprisen som er oppgitt ved fylling. Vi bestreber oss på at pumpeprisen hos Bunker Oil alltid skal være lav og konkurransedyktig!

Få enda bedre priser med Bunker Oil TANKINGSKORTET!

Man får alltid rabatter og fordeler med å bruke Bunker Oil tankings-kortet. Bruker du vårt tankingskort hver gang du fyller drivstoff og spylervæske på våre stasjoner, så får du ytterligere bedre priser i form av gode rabatter. Vi garanterer minimum 40 ø/l inkl. mva. i rabatt på pumpeprisen (når denne er lavere enn gjennomsnittet av måneds listepriser). Bunker Oil sine listepriser er lavest i markedet!

Bunker Oil kortet kan du benytte hele døgnet ved alle våre anlegg langs kysten, samt alle våre selvbetjente automatstasjoner.

Spar enda mer! Skaff deg tankingskortet her

Ta kontakt for Bedriftsavtale / ansatteavtale : Når økonomi er viktig!

Vi har gode tilbud på drivstoff og smøremidler for bedrifter og ansatte.

Bunker Oil tankingskort:

  • Gratis å eie og billig å bruke
  • Alltid rabatt
  • Mindre ventetid
  • Fast faktura

Bestill ditt kort her

Litt om oss brosjyre i PDF
Bunker Oil - Din totale leverandør til bil, båt, landbruk, fyringsolje og parafin

dnv-9001 quality Vi er ISO 9001 sertifisert for kvalitet.

 Vi er Miljøfyrtårn® sertifisert.


Se presentasjonsvideo

Se tank-operasjon